maandag 2 december 2019

SV GRASHEIDE - BO BEERZEL 5 - 6

Vorig jaar had ik Beerzel al eens ons zwarte beest genoemd. Ze spelen dit jaar in een 2 - 1 sterren reeks en verliezen meer wedstrijden zelfs dan te winnen. Alleen hebben ze een spelstijl dat ons totaal niet ligt. Vooral power, grote jongens en hoge ballen.

Waar we meestal alles achteraan heel gesloten houden was het uitgezonderd kwartje 1 zowat heel de wedstrijd "open deur dag" en dit in feite aan beide zijdes. Heel veel kansen, iets meer voor Beerzel. Aan beide zijdes speelden heel veel jongens uit positie.

In kwartje 1 kwamen we 1 - 0 voor, in kwartje 2 kwam Beerzel gelijk. Tijdens de 2de helft stapelden zich veel fouten op, het spel ging wel goed op en af. Doelpunten bij de vleet en steeds maar 1 doelpunt verschil. De 5 - 5 viel tussen minuut 15 - 16 in het laatste kwartje en de 5 - 6 viel zelfs na minuut 17.

Persoonlijk was het resultaat voor mij vandaag van totaal geen belang. Zo heeft iedereen vandaag tussen 38 - 45 minuten gespeeld, zo hebben we van doelman gewisseld aangezien Mauren altijd anders de hele wedstrijd speelt en zo heb ik vandaag niet zo fel gecoacht dan tijdens de afgelopen competitiewedstrijden en de jongens meer zelf laten beslissen. Alhoewel Kris de coaching deed tot in de loop van het 3de kwart tot hij een discussie had met de scheids over 2 hoekschoppen en die er dan de brui aan gaf en Kris overnam.

Deze wedstrijd was een training en in een vriendenwedstrijd dienen eens om zaken uit te proberen.

Doelpunten : Mathis 2 - Karl/Elias en Arno 1