woensdag 15 augustus 2018

SV GRASHEIDE - LOZENHOEK KEERBERGEN 5 - 5

Aangezien er voor de U12 geen tornooi is op 15 augustus in Grasheide werd er voor een vriendenwedstrijd gezorgd tegen Lozenhoek Keebergen. Zij beschikken over 2 ploegjes die beiden in een 3 - 2 sterren reeks uitkomen, als enigste in de jeugdopleiding in Keerbergen, alle andere ploegen spelen bijna steeds 2 - 1 als niveaubepaling. Wij zelf komen dit jaar in een volledig 2 sterren reeks uit met voornamelijk A ploegen alsook één 3 - 2 sterren ploeg namelijk Tisselt onze eerste tegenstander.

Op zich is het goed om meteen te weten in welke sterkte we de tegenstanders mogen verwachten dit seizoen. Voltallig waren we verre van Mauro - Jaro - Elias en Karl waren er nog niet, Mathis en Florian hadden al met de U11 75 minuten achter de kiezen en bovendien hadden we dus een man te weinig. Onze T2 vond evenwel een oplossing in Bartel en Annabel en maar gelukkig want met Mathis nog eens die last aan zijn voet had was dit geen overbodige luxe. Zodoende was er 9 man, 8 jongens en 1 meisje : Mauren - Mathis - Jens - Quinten - Jasper - Florian - Rik - Annebel en Bartel.

Keerbergen startte het sterkste aan de wedstrijd en kwam verdiend 0 - 1 op voorsprong. Kwartje 1 was erna vrij evenwichtig met kansen aan beide zijdes alhoewel toch misschien op de eerste 5 minuten na een voordeel voor onze jongens. Er werd niet meer gescoord tot een 0 - 1 tussenstand.

In kwartje 2 kregen we meteen loon naar werken, vrij snel maakten we gelijk. De wedstrijd bleef goed op en neer gaan, Keerbergen kwam opnieuw op voorsprong maar Grasheide kon nog voor de rust op gelijke hoogte komen tot een 2 - 2 ruststand.

Ook tijdens kwartje 3 kwam Keerbergen opnieuw op voorsprong en kwam Grasheide weer gelijk. Langs de zijlijn waren er veel supporters en het laatste kwart leek het eerst dat we de bovenhand zouden halen. Na Bartel wist ook onze andere nieuweling Annabel te scoren, een overwinning leek in de maak nadat we 2 doelpunten uitliepen. Keerbergen dat over 3 wissels beschikte, wijzelf hadden er geen meer nadat Mathis niet verder kon bracht vers bloed in de rangen en meerdere jongens hadden bij ons het beste van hun zelf gegeven, het vat liep leeg. We kwamen onder druk en na de aansluitingstreffer viel vrij snel de gelijkmaker. Beide ploegen kregen erna nog 1 kans maar een 5 - 5 gelijkspel was al bij al een heel juiste uitslag.

Ik was algemeen vrij tevreden over de wedstrijd algemeen. We speelden met veel inzet en al bij al waren we denk ik iets beter maar de eerste 5 en de laatste 10 minuten had Keerbergen de bovenhand. We hadden veel energie verbruikt en kregen niet alles meer belopen. Het veld is merkelijk groter dan afgelopen jaar, we speelden goed georganiseerd en vooral we vochten als team. Ook bij de tegenstander geen speler er die er met kop en schouders bovenuit steekt maar een stevig solide geheel. Zo zullen we het ook dit jaar moeten doen tegen sterke tegenstander, als team.

Ik wil Annebel en Bartel nog bedanken voor het willen meespelen. Nu zaterdag spelen we ' s morgens op Booischot, we zijn normaal met 8 man aangezien Elias terugkomt, doch we gaan ook nog zoeken dat we toch een vervanger in de rangen hebben. De eerste wedstrijd is tegen Herenthout, hun trainer stuurde me al een bericht, we weten dat dit een heel stevige ploeg is die voornamelijk op de duels speelt.

jurgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SV GRASHEIDE - VC RIJMENAM 5- 2

SV GRASHEIDE - VC RIJMENAM 5 - 2 Voor de 4 de keer troffen we Rijmenam dit seizoen. Rijmenam beschikt maar over 9 spelers en tijdens de v...