zondag 17 april 2016

FC HEIKANT - SV GRASHEIDE 3 - 8

Allereerst een dankwoordje aan het hele team en Jordi voor de wedstrijd te coachen. Het duurde een tijdje maar uiteindelijk werd FC Heikant bereid gevonden om een vriendenwedstrijd te spelen. We speelden ook tegen hen onze eerste wedstrijd op het tornooi van VV Duffel. Heikant startte de competitie met 1 ingeschreven U8 ploeg, momenteel hebben ze zowaar 3 U8 ploegjes.

Vooraf hadden de jongens een beetje schrik aangezien Mathis en Florian hun beurtrol hadden. Men zou zeker verliezen, maar een wedstrijd moet altijd gespeeld worden.

Jordi gaf net voor de wedstrijd een pep - talk en met effect. Onze gebruikelijke diesel - motor was een turbo motor en Alessio was goed op dreef. Voor de rust wist hij zowaar 4 keer te scoren, zijn knie was dus wel degelijk genezen.

Effe op adem komen en ook in de 2de helft ging Grasheide op zijn elan door. Siebe De Bie maakte zijn doelpuntje zodat er een forfaitscore op de tabellen stond. Nu was het de beurt aan Karl om te scoren tot 0 - 6 .
We zijn evenwel sportief en dus mocht Heikant ook tot scoren komen. En plotseling zowaar 3 tegentreffers tot een 3 - 6 stand. Geen stress en Karl die zich nochtans wat onwel voelde wist er nog 2 tegen de touwen te prikken tot een 3 - 8 eindstand.

Dus samengevat Alessio 4 doelpunten, Karl 3 en Siebe De Bie 1. Karl chapeau dat je ondanks dat je je niet goed voelde toch de wedstrijd uitspeelde, Alessio geweldige wedstrijd vol inzet zoals altijd, Kenan super op vleugeltje en staartje en net als Mattias super gedaan. En onze Siebe en Sieben goed de bal afgepakt en super meegespeeld en natuurlijk ons sluitstuk Nathan niet vergeten, prachtig gekeept.

Na overleg de man van de match " Nathan en Sieben De Bie ".