donderdag 26 november 2015

SV GRASHEIDE - KV BONHEIDEN 7- 11

SV GRASHEIDE - KV BONHEIDEN 7 - 11

Vandaag kunnen we het kort houden. Een collectieve OFF - DAY. OK er waren verzachtende omstandigheden Bonheiden speelde met enkele andere jongens, Florian had nog wat last van zijn buikgriep en tot 2 maal toe misten we zelfs voor een lege goal en meer zelfs hun staartje wist een bal al dan niet over de lijn nog te keren.

Maar toch, iedereen op uitzondering van keeper Nathan presteerde ondermaats. Vooral in de duels waren we veel te slap. Ter info wijzelf maakten 1 fout, Bonheiden 8. Niet dat we vuil moeten spelen maar onze tegenstander was veel scherper in de duels, tackelde er op los(soms zelfs misschien te) en als je geen duels wint kun je ook geen wedstrijd winnen. Bovendien stond er een grote zwarte parel op het veld die vooral op snelheid elke bal terughaalde.

Voor de wedstrijd hoorde ik het woord makkie in de kleedkamer, net het gene dat ik niet wilde horen.

Dat we traag starten weten we en ook deze keer was het niet anders maar de eerste helft was echt niet goed. Onze staartjes speelden precies met de bibber, onze vleugeltjes vergaten te verdedigen en er zat veel afval in hun spel en onze kopjes die waren aan het dagdromen. Tot overmaat van ramp gingen we dan zelf nog de bal aan de tegenstander geven wanneer deze moederziel alleen voor doel stond(ook in de 2de helft deden we dit nog eens). Ok dit kan gebeuren maar vorige week toen we vol vertrouwen speelden tegen een ploeg die 2 keer won van deze tegenstander zou dit nooit het geval geweest zijn. 3 - 9 op het einde van de eerste helft zegt voldoende.

Tijd om eventjes te rusten en de batterijen op te laden. En vooral om terug aan voetballen te komen. Zonder super te spelen was de 2de helft veel en veel beter. Als we enigszins onze kansen(scoren voor een lege goal) afmaken had het slot nog spannend geweest maar de averij die we opliepen tijdens de eerste helft was te groot. Het lukt niet elke week om een 4 - 5 tal doelpunten op te halen. Einduitslag 7 - 11

Op basis van de eerste helft een verdiende overwinning voor Bonheiden. Waar we op hen onze beste wedstrijd speelden was dit over 60 minuten vandaag onze minste wedstrijd. Net zoals tegen Putte past de tegenstander zich aan en zijn ze veel harder en scherper dan in hun eerste match en verliezen we vooral op basis van de eerste helft en van kracht/duels. We hebben wel geen grote ploeg maar met inzet bereik je heel veel. Deze was er vandaag te weinig.

Niettemin mogen jullie fier zijn op het parcours uit de heenronde, 8 winstwedstrijden uit 13 matchen in een sterke reeks, hiervoor had ik vooraf willen tekenen . Op uitzondering van tegen Hallaar zijn we nooit weggespeeld, laat dit net nu onze tegenstander van volgende week zijn. Hopelijk zeggen zij ook makkie. Maar probeer toch meteen een wedstrijd aan te vangen, dit is echt een pijnpunt!!!!! Zowel tegen Booischot/Putte als vandaag tegen Bonheiden verliezen we de wedstrijd in de eerste helft. Tegen Hombeek en Ramsel konden we onze achterstand nog inhalen. Maar schijnbaar is de concentratie vanaf minuut 1 echt wel moeilijk.

Als afsluiter proficiat aan Bonheiden en aan iedereen voor de 2de helft. De man van de match was voor mij duidelijk vandaag Nathan

Doelpuntenmakers : FLORIAN 4/ MATHIS 2 en ALESSIO 1