zaterdag 12 december 2015

WEETJES/ONZE HEENRONDE

Met 8 gewonnen wedstrijden en 6 verloren wedstrijden sluiten we de heenronde af.

We scoorden 137 doelpunten en kregen er 127 tegen in 14 matchen.

Zowel Hallaar als Booischot wonnen al hun matchen maar verloren onderling 1 keer van elkander.

Wijzelf wonnen 2 keer van Ramsel/Houtvenne en Hombeek. We verloren en wonnen respectievelijk van Putte en Bonheiden. We verloren 2 keer van Hallaar en Booischot(alhoewel tegen Booischot 2 keer heel nipt).

Onze beste wedstrijd was ongetwijfeld op Bonheiden. Ook op Zennester Hombeek speelden we een mooie 2 de helft en op Booischot was onze 2de helft eveneens zeer sterk.

Na 30 minuten stonden we maar 5 keer op voorsprong. Als je de resultaten van de laatste 30 minuten zou in rekening brengen verloren we maar 4 keer.

Onze slechtste wedstrijd was daar weer thuis tegen Bonheiden. Ook de eerste helft thuis tegen Ramsel was niet zo goed en onze 2de helft vorige week.

De spannendste wedstrijd was ongetwijfeld op Ramsel, 6 - 9 voorstaan, Ramsel die gelijkkomt, Grasheide dat in de voorlaatste minuut voorkomt en een pegel van Ramsel in de laatste seconde die tegen Kenan zijn aangezicht komt. Ook op Booischot was het echt wel spannend.

Onze sterkste remonte was op Zennester Hombeek. 4 doelpunten achter bij de rust om dan nog winnend af te sluiten.

Van de weersomstandigheden mochten we zeker niet klagen. Enkel op Houtvenne was het echt guur weer.

In 7 van de 14 wedstrijden scoorden we minstens 10 keer. Van de 6 verloren wedstrijden was enkel het verschil tegen Hallaar groot. We kregen 6 keer minstens 10 doelpunten binnen.

Nu is het 3 weken winterstop. Vanaf dinsdag 05/01 hervatten de trainingen. Vanaf 09/01 start de terugronde die momenteel nog niet op de website van de voetbalbond staat.